2020-09-26 57 瀏覽
經過荃灣M kitchen, 見到M kitchen 門面幾靚,身為港女既我當然想入去打下卡啦,但男友係一個食肉獸, 成日話好驚呢D餐廳會食唔飽佢今次比我說到佢, 入到同我一齊食啦門面好有文青FEEL, 岩晒我!夏天識飲可樂就一定要冰底, 一定夠晒透心涼呀!跟SET的龍蝦湯-+$24龍蝦味係super 咁濃呀, 每一啖都飲到龍蝦既鮮味, 正呀, 雖然冇龍蝦肉比到你, 但都有兩舊蝦肉, 感覺抵左原個蕃茄濃湯特級肥牛湯烏東-$88見到成個蕃茄上就知冇花冇假啦, 湯係超濃既蕃茄味, 蕃茄味必食, 加上烏東有咬口, 加上肥牛既牛味, 油脂, 一口氣咁沖入我同男友既口腔, 感覺真係超級幸福呀食肉獸巨人扒餐-$158男友見到D個扒餐, 平時怕餓到好煩既佢即刻收聲, 因為佢個口已經有好多肉了, D個扒餐有炸得好香脆既雞腿, 大大塊既豬排, 仲有司華力腸同煙肉, 食完係飽到出唔到聲, 超值!總結M kitchen係精緻+大件兼備, 裝修又靚, 岩晒女仔同男仔一齊黎, 老細真係好有生意頭腦呀!
身為港女既我當然想入去打下卡啦,
但男友係一個食肉獸, 成日話好驚呢D餐廳會食唔飽佢
今次比我說到佢, 入到同我一齊食啦

門面好有文青FEEL, 岩晒我!

夏天識飲可樂就一定要冰底, 一定夠晒透心涼呀!

跟SET的龍蝦湯-+$24

原個蕃茄濃湯特級肥牛湯烏東-$88