2017-03-04 202 瀏覽
見到呢間餐廳望落去都幾舒服,就入去試下。Menu入面都勁多嘢食,經過店員介紹就叫咗呢幾款試下。水牛單骨雞翼呢味菜上碟配搭非常清新,有蔬菜有一個白色嘅醬汁,同埋一支支好似咕嚕肉咁嘅雞棒,佢本身個雞棒 咁味道已經好好食,酸酸甜甜。側邊有一個水牛芝士做嘅醬,溝埋落去食另有一番味道,不過我都鍾意用水牛芝士配一支支嘅青瓜。芒果軟殼蟹卷呢味菜好似我哋平時食開嘅卡巴,用烤餅包住啲餸,不過佢今次個配搭好夾好好食,食落去有清新嘅蔬菜,香甜嘅芒果加上軟軟地又脆脆地嘅軟殼蟹,同埋佢個醬汁包起嚟食真係好好味。帆立貝墨汁意粉意粉要煮得好食,面同個醬汁都好重要,廚師煮到個麵啱啱好,但係小小咬口,個面本身都帶有少少墨汁香。佢個汁做得有濃同傑溝埋落去配埋啲味道比較淡嘅海鮮,呢個意粉煮得好好味,重點系我錯以為碟中大大片嘅帶子係片鱈魚肉。朋友聚頭飲嘢少不免,簡單直接呢咗支1664先。整體嚟講都幾好食,服務有幾好,會再嚟。
水牛單骨雞翼
芒果軟殼蟹卷
帆立貝墨汁意粉
朋友聚頭飲嘢少不免,簡單直接呢咗支1664先。

整體嚟講都幾好食,服務有幾好,會再嚟。