2016-08-26
環境已經忘了係邊度得知依間餐廳的存在,但睇相就已經俾佢小花園的風格吸引住,所以早就bookmark 左 餐廳有得whatsapp 訂座,仲可以落定order,唔洗去到等好耐先上菜,好貼心 ;)晚餐時間的小花園更添神秘感,驚喜既係"露台"部份其實都係室內,有冷氣哦 ;) 食物食物質素有保證,因為小妹有預訂set dinner,所以是老闆Raymond 親自下廚! 前菜係中湯 (配西餐都真係幾特別 HAHA),真材實料,淡淡地,但飲完唔口渴 ;) 燒雞帶微微檸檬味~Pasta 番茄醬微酸,係因為用真番茄黎做醬而唔係paste!仲有跟餐的花茶好濃好香... 喜出望外 :3加分位老闆Raymond 好熱情,員工們都好nice好friendly,同我地推介左支Rose,美酒、美食加美景,夫復何求~幾特別既地方係老闆唔介意我地行黎行去睇甜品/睇酒,小小既地方好靚好舒服,唔會有拘謹既感覺
食物
仲有跟餐的花茶好濃好香... 喜出望外 :3