2017-09-01 4406 瀏覽
尋日係我既last day,買左小小既cupcake作散水餅。我係公司既時間唔算長,但同事們個個都好好,任何事好包容我,所以思前想後左好耐買咩散水餅好。最後我決定左揀呢間既cupcake,因為cupcake唔算貴,仲有好多款式同味道揀~~ 我一共揀左8款味道,有綠茶,伯爵茶,朱古力,焦糖味,咖啡味等……當中既伯爵茶味尤為搶手呢!cupcakes $275/12一件既價錢好似係$28,買得愈多就愈平。一打開個盒就聞到cupcake既香味!我覺得佢地既蛋糕唔算甜,蛋糕都好鬆口,而且某D味道既蛋糕都會有所分別。同事們都食得好開心呢!P.S. 比錢個時見到收銀附近一盤盤既cupcake就咁放係個籃度,而且冇用蓋蓋好,覺得衛生唔係咁好呀,希望可以改善一下~
當中既伯爵茶味尤為搶手呢!

cupcakes $275/12

一件既價錢好似係$28,買得愈多就愈平。