精緻法國菜,打卡慶祝好去處!揀左呢間餐廳同朋友慶祝生日。餐廳裝修精美,充滿法國風情,環境舒適,好啱三五知己食飯傾偈。野食擺盤精美,無論主菜定係配菜都好好食。推薦紅酒燉和牛頰肉👍🏻,牛肉好淋,配上薯蓉同紅酒汁,賣相同味道都好出色。因為要收切餅費,所以我地叫左款甜品,寫字同朋友慶祝。Crepes suzette法式可麗餅必試👍🏻 橙酒醬汁唔會太甜,軟熟可麗餅配上金寶脆脆,口感好豐富。 除咗單點餐牌,餐廳仲有推出節慶餐牌,供應至農曆新年為止,啱晒book 枱慶祝節日。總括黎講,樣樣野食都好吸引好好食,同埋冇諗過份量都幾多,最後食到捧住個肚走😹 侍應服務周到,會主動幫手換碟同埋斟水。環境舒服寧靜,室外座位仲可以見到海景,值得推薦👍🏻
精緻法國菜,打卡慶祝好去處!

2025-01-08
慶祝紀念
生日
  • Wagyu Beef Cheek Bourguignon