2010-04-17
星期日約齊9人食Tea, 經過隔價專家譚老太查詢好幾間酒店, 終於選擇了尼間又有free parking!3:15 開始至五点$138 HSBC less 25% =117.3刺身:三文魚, 還有幾幾款壽司: 樣靚,但飯大大舊又硬,吃不下頭盤:翡翠螺、青囗、凍煆、當日無蠔Salad Bar: Okay熱盤: 一般平價款式(正常) 一分錢一分食物點心、麵粉.....等等Waffles: 要自己整, 都唔知好玩定 罸企的感覺 居!確實有movenpick雪糕任食? ..種類都算幾多喎. 真的假不了、假的真不了..就問問butt雪糕小姐, 佢話Movenpick紅豆、芒果、杏仁咖啡、士多啤梨、朱古力、雲尼拿大家食過Movenpick Swiss Chocolate 都知內有朱古力碎片啦! Vanilla 有雲尼拿籽、邊有乜乜 紅豆、芒果味架? 同枱班師奶仔仲話要食多幾球潻!Cow Milk Company ?…..有個位置Butt 印尼糖水檔, 再加碎冰我喜歡.總括尼個價錢係正常的食物!
free parking!
3:15 開始至五点
$138 HSBC less 25% =117.3
刺身:三文魚, 還有幾幾款
壽司: 樣靚,但飯大大舊又硬,吃不下
頭盤:翡翠螺、青囗、凍煆、當日無蠔
Salad Bar: Okay
熱盤: 一般平價款式(正常) 一分錢一分食物
點心、麵粉.....等等
就問問butt雪糕小姐, 佢話Movenpick
紅豆、芒果、杏仁咖啡、士多啤梨、朱古力、雲尼拿
Cow Milk Company ?…..
有個位置Butt 印尼糖水檔, 再加碎冰我喜歡.
總括尼個價錢係正常的食物!