每粒朱古力外型設計意念來自優雅的睡火山🌋,外型壯麗,但可能隨時爆發🙊既美麗又危險,猶如我們的心情 Talk to me series 🔸Miss You [法式千層酥| 士多啤梨酥餅]🔸Sorry 🔸Wonderful 🔸Goodbye 🔹Miss You組合 🍓士多啤梨酥餅 Strawberry Shortbread🍰法式千層酥 Mile Feuille一盒4粒,每款口味各2粒,兩款口味朱古力香滑微甜,內里夾住細細粒嘅酥餅😋令口感及層次感大增內里仲有一張心意卡❤️就嚟復活節,有咩相親朋戚友或者另一半講,怕羞又唔敢直接講,正好透過呢個機會表達出嚟🔹紅樹莓朱古力脆片酸甜嘅紅樹莓,配上香甜白朱古力🍫口感香脆可口,但唔會太甜太膩🤤一啖接一啖,好食到停唔到口🔹Drip Bag Coffee咖啡基底由不同產地嘅咖啡豆blend成☕️帶nutty及朱古力味,濃度適中,容易入口

Talk to me series
🔸Miss You [法式千層酥| 士多啤梨酥餅]