2018-09-07 716 瀏覽
話明糧尾,即係無錢啦,又點可以食豪啲食多啲有選擇呢?做人最忌無得揀,所以就算糧尾都唔可以虧待自己個胃!一於來人民飯堂薩利亞食好啲!唔係講笑,呢間野仲平過大家樂,份量比起大家樂唔單止無少到,我仲覺得係多添呀!男友於工後同老細飲左兩杯酒,飽飽地,所以我就無得大嗌特嗌喇。咁我就嗌左碟carbonara ,32蚊咁平都做到有流心蛋👍🏻值得讚既而且份量好大碟!男友都嚇一跳!呢碟雞扒係男友既,我原本以為塊扒會勁細(之前係美心MX食過晒鐵板雞扒中過伏,勁細塊)點知真係好surprise,係份量十足既,夠厚夠大夠飽,不過聽男友講係咸左少少。最後心思思嗌左碟小食,辣味雞翼!夠入味!都幾辣~唔食得辣既應該會食左標眼水。今餐總括食左81大元兩個人!勁抵。
而且份量好大碟!男友都嚇一跳!

最後心思思嗌左碟小食,辣味雞翼!
夠入味!都幾辣~唔食得辣既應該會食左標眼水。
今餐總括食左81大元兩個人!勁抵。