2023-02-12
N+ Classics with Bacon (Single)-N+ Thousand Island Sauce $85好味指數:9.5/10呢個漢堡包暫時係我食過最好食嘅,本身廚師會將兩塊麵包🥯烘一烘保持溫度,而且漢堡扒🥩係煎嘅時候,廚師會用温度計🌡️測試溫度,保持返漢堡扒嘅肉汁💦同肉質,所以咬落去非常彈牙😬有口感,仲有濃郁牛味。包入面仲有紫洋蔥,🧀芝士,酸瓜做配菜,同千島醬非常配合。Make it as combo(Fries & Soft Drink) $50Wedge Cut 好味指數:9/10薯角🥔新鮮炸起熱辣辣,唔會太乾身,外脆內軟, BBQ汁真係要讚,自家製酸酸地🤤好惹味,令到味覺層次更加豐富。N+ Sparkling Lemonade 好味指數:8.5/10呢一杯自家製嘅🥤飲品,又係非常推介,檸檬汁🍋同埋梳打水嘅比例做得啱啱好,唔會喧賓奪主,酸酸地得嚟好醒胃,令到口腔重拾🌱清新,亦都可以去除油膩感。
-N+ Thousand Island Sauce
好味指數:9.5/10