2024-09-22 293 瀏覽
🥰今個星期嘅Happy Friday📅我哋揀咗近近地嘅餐廳🍴因為hubby話想食pancake🥞呢度絕對係約會好地方💯🍛安格斯牛肉肉醬闊麵配溫泉蛋🌈呢個安格斯牛肉醬闊麵真係唔係錯噃👍闊麵嘅麵身夠闊又有咬口😋食嗰陣每一條麵包麵團條都掛滿安格斯牛肉醬添💯肉味香濃✅好滋味喔🥳🥳🍝魷魚🦑Pommery 芥末忌康汁墨汁意粉 配蕃茄莎莎🌈呢個墨汁意粉超正🤩佢酱汁超濃郁又惹味呀❤️好鍾意個蕃茄莎莎嘅味道👅唔漏呀😍正呀喂👍🌯烤一口三文魚🍣酸椰菜🥬青瓜🥒蕃茄莎莎🍅牛油果醬🥑酸忌廉🧀羅馬生菜🥬蜜糖🍯是拉差醬🫙🌈呢個菜式個名長到不得了呀🌯入個三文魚粒粒烤完味道都仲係咁新鮮👍有咁多唔同種類嘅蔬菜🥬咬入口真係好fresh好爽口呢💯🍮Ricotta 厚班戟🌈我地好鍾意食pancake🈵一定要留肚食甜品呀💯即叫即做🔥原個原味pancake有焦糖牛油🧈同埋楓葉糖漿🍯配埋新鮮嘅水果🥭真係好加分呀💯🧋雲尼拿oreo曲奇奶昔🌈推介呢杯雲尼拿oreo曲奇奶昔🧋真材實料💯味道真實👅勁好飲呀✅

🍛安格斯牛肉肉醬闊麵配溫泉蛋

🍝魷魚🦑Pommery 芥末忌康汁墨汁意粉 配蕃茄莎莎