2024-11-04 104 瀏覽
今次收咗工之後就同同事去咗一間超有氣氛,嘢食好高質嘅生蠔餐廳😳如果你係酒鬼就一定唔可以錯過啦😝✨SEAFOOD PLATTER -日本室內津高木Tsudau x2西非Namibia x2法國Gillardeau x2三隻生蠔都好出色,平時我最鍾意食法國蠔😝呢度呢隻法國蠔肉飽滿,大大隻🎉一啖食落去真係好滿足✨ 日本蠔好有驚喜🇯🇵爽口得來仲要好鮮甜👍🏻海水味都好適中✨COOL STARTERS -King Crab Meats Tian蟹肉牛油果醬塔 黑魚子呢個超有驚喜‼️蟹肉食得出係大閘蟹肉嚟㗎😍搭配返黑魚子鹹鹹的💕同埋牛油果真係好夾👍🏻✨MAIN - Stuffed Whole Japanese Squid Risotto $219原隻日本魷魚焗釀意大利飯呢款都整得好好😝除咗外型好吸睛好打卡able之外魷魚嘅火候都啱啱好🦑搭配埋裏面嘅意大利飯(有少少似糯米飯)成件事都好夾‼️✨Deserts-Crêpe法國傳統煎餅🥞

✨SEAFOOD PLATTER -
日本室內津高木Tsudau x2