2018-07-05 239 瀏覽
呢度嘅裝修好搶眼,紅色白色,好容易令人記得。擺滿左好多模型同埋吾同種類既game,岩哂不班fd上來慢慢玩俾個餐牌你地參考下先,價錢同平時d樓上cafe差唔多 除咗叫Dinner Set仲可以自己散叫 於是我同朋友就叫咗一個dinner set加散叫小食首先想頭盤沙律,啲蔬菜都幾新鮮爽口之後就到特濃芝士薯條!!一上碟已經好香嘅芝士味,食落芝士味都好濃郁而且芝士醬好creamy,加上薯條炸到出邊金黃色,外脆內軟有啲吾點芝士醬點茄汁都一樣好好食叫咗墨西哥雞翼,份量都唔少,甜甜酸酸嘅醬好開胃,加上熱辣辣,雞肉都算滑嬾,不錯仲叫咗個卡邦尼意粉同朋友share食,幾大碟,兩個女仔share食一定夠佢嘅忌廉汁吾係好杰果種,唔會好油膩,恰到好處,意粉都好彈牙,比較居家feel甜品方面,我同朋友就一人叫咗一個蛋糕🍰我叫嘅係特濃朱古力,有朱古力香但又吾會太甜,而且好多cream 朋友叫嘅係紐約芝士蛋糕,芝士香好重,亦都好香滑,估唔到Cafe可以食到呢個水準,芝士咪唔可以錯過另外嘢飲方面,我點左蜜桃梳打,覺得清涼適合夏天呢度有好多唔同水果梳打選擇,仲有唔同嘅特色野飲,可以跟返自己鍾意去選
呢度嘅裝修好搶眼,紅色白色,好容易令人記得。

俾個餐牌你地參考下先,價錢同平時d樓上cafe差唔多

除咗叫Dinner Set仲可以自己散叫

於是我同朋友就叫咗一個dinner set加散叫小食

首先想頭盤沙律,啲蔬菜都幾新鮮爽口

有啲吾點芝士醬點茄汁都一樣好好食

甜品方面,我同朋友就一人叫咗一個蛋糕🍰

另外嘢飲方面,我點左蜜桃梳打,覺得清涼適合夏天