2024-07-12 43 瀏覽
平時都好鍾意食呢間泰國菜,但係第一次叫外賣自取,今次有啲失望,啲炒粉麵好似冇堂食咁好食,冇乜味道,同埋啲餸好少,再加上可能外賣,啲面痴埋一嚿嚿,不過我哋其實只係拎咗上樓上食,唔係行到好遠,唔明白點解會咁…今次叫咗蝦醬炒飯,泰式蝦炒金邊粉,乾炒喂海鮮河同埋香葉肉碎炒飯,再加多個皮蛋炸蝦餅!香葉肉碎炒飯辣辣地幾惹味,呢個飯味道冇問題~蝦醬炒飯冇咩蝦醬味,又冇咩餸,感覺成個飯冇乜味,同埋冇咩鑊氣!泰式炒金邊粉同埋河粉,黐埋晒一嚿嚿,比較難夾起,有少少失望!平時堂食覺得幾好食,唔知點解今次會冇乜嘢味道同埋好油,炒得冇之前咁乾身!最好食係皮蛋炸蝦餅!炸到好脆!份量就係兩個,不過食到最後有一兩舊係個皮蛋好鹼!呢個小食冇退步!
香葉肉碎炒飯辣辣地幾惹味,呢個飯味道冇問題~

外賣自取