最近發現紅磡開左間食四川嘢嘅小店#正粉皮涼皮專門店 今日屋企冇飯開,就醒起呢間小店雖然佢無得堂食,只可以外賣🥡或者佢隔離一條巷仔,可以買完之後喺嗰度食一睇個餐牌真係「嘩」咁平既😱四川野wo😱真係唔食正粉皮點得呢🤣咁我就買咗兩碗佢好足料呀😱我自己本身就唔係好食得辣,都到佢吸引咗👍🏻👍🏻👍🏻我就特登叫咗個泰式酸辣🫣佢有分大,中,小辣既,我小辣都食到👍🏻👍🏻👍🏻屋企人仲話我竟然會食辣嘢🫣因為佢真係太好食😋 唔買黎試下點得呀臨走之前見到佢原來有「湯房」既湯買😱之後店員就同我講,佢哋每日都新鮮送過嚟㗎👍🏻👍🏻👍🏻睇睇個價錢,佢又唔貴喎,同平時買珍珠奶茶嘅價錢差唔多👍🏻👍🏻👍🏻有幾抵喎講講下突然之間有湯引,就即刻買咗2碗返屋企試吓返到屋企打開,好足料喎個湯😋飲落又真係冇味精👍🏻👍🏻👍🏻低讚呀以後屋企冇飯開,都要記住「正粉皮」啦!足料,又好食,又有湯飲,又無味精👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食完仲想食多碗正粉皮涼皮專門店 (紅磡)📍地址:紅磡寶其利街53號寶利閣地下4號舖佢好容易搵,黃埔站B出口,不停直行,幾條街過對面就見到👍🏻我既評分(5⭐️為滿分)環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦:⭐️⭐️⭐️
最近發現紅磡開左間食四川嘢嘅小店#正粉皮涼皮專門店

今日屋企冇飯開,就醒起呢間小店
雖然佢無得堂食,只可以外賣🥡
或者佢隔離一條巷仔,可以買完之後喺嗰度食

一睇個餐牌真係「嘩」咁平既😱
四川野wo😱
真係唔食正粉皮點得呢🤣

咁我就買咗兩碗

臨走之前見到佢原來有「湯房」既湯買😱
之後店員就同我講,佢哋每日都新鮮送過嚟㗎👍🏻👍🏻👍🏻

有幾抵喎

講講下突然之間有湯引,就即刻買咗2碗返屋企試吓

返到屋企打開,好足料喎個湯😋
飲落又真係冇味精👍🏻👍🏻👍🏻低讚呀

以後屋企冇飯開,都要記住「正粉皮」啦!

足料,又好食,又有湯飲,又無味精👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食完仲想食多碗

正粉皮涼皮專門店 (紅磡)
📍地址:紅磡寶其利街53號寶利閣地下4號舖

佢好容易搵,黃埔站B出口,不停直行,幾條街過對面就見到👍🏻

我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️