2017-02-17 150 瀏覽
情人節食飽飯後想食雪糕, 行過麥記見紅豆新地脆買一送一,咁抵就試下,我老公要左麥記招牌朱古力,而我就梗係要清新的士多啤梨味~~~首先,講下服務方面,話明堂食唔知做咩幫我入晒紙袋, 搞到個新地走晒樣!!!!!!!!不過經理見狀立即補救,可惜個新地已經救唔翻(就如上圖)幸好不影響味道,新地仍舊好吃, 仲好似大份過平時,紅豆批一試, 正喎, 紅豆味濃得黎又唔會太甜, 識食既一定要叫紅豆批分開上,$13 / 2份, 其實好抵食!

不過經理見狀立即補救,可惜個新地已經救唔翻
(就如上圖)
幸好不影響味道,新地仍舊好吃, 仲好似大份過平時,

紅豆批一試, 正喎, 紅豆味濃得黎又唔會太甜,

識食既一定要叫紅豆批分開上,

$13 / 2份, 其實好抵食!
2017-02-14
$6.5 (宵夜)
慶祝紀念
情人節