2022-08-01 849 瀏覽
紅豆沙翁 ($7)好傷心呀, 聽到快樂餅店灣仔本店要執笠, 好彩冇幾耐之前同朋友去試咗佢。其實我對沙翁嘅印象停留咗喺大澳嗰個即炸沙翁, 點知快樂餅店嘅老闆同我講, 我先知道原來沙翁仲有咁樣嘅。呢個紅豆沙翁有少少係偏甜, 不過外面嘅糖粉同埋嗰個麵團本身幾match, 係幾唔錯嘅。如果大家想試嘅話, 依家可以去佢嘅馬鞍山分店ar。Address: 灣仔皇后大道東106號地下G/F, No. 106 Queen's Road East, Wan Chai港鐵灣仔站 B2 出口, 步行約6分鐘#food #foodie #foodhk #foodiehk #灣仔 #美食 #灣仔美食 #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港
紅豆沙翁 ($7)

如果大家想試嘅話, 依家可以去佢嘅馬鞍山分店ar。

Address:
灣仔皇后大道東106號地下