2022-07-23 263 瀏覽
/ / 上 環 • 𝙃 𝙄 𝘿 𝘿 𝙀 𝙉 𝙁 𝙄 𝙂 𝙐 𝙍 𝙀 𝙎 / / .被大廈電梯大堂分開左右兩邊枱與枱之間都隔幾遠 所以唔會太嘈吵簡單黑白主調 加上落地玻璃窗 採光度充足都系一個坐低傾下計 quick charge 既好地方雖然全部硬凳坐得耐會唔舒服 🙈.𝘚𝘪𝘳𝘢𝘤𝘩𝘢 𝘏𝘰𝘵𝘥𝘰𝘨 // $108𝘧𝘳𝘢𝘯𝘬𝘧𝘶𝘳𝘵 𝘴𝘢𝘶𝘴𝘢𝘨𝘦 | 𝘴𝘪𝘳𝘢𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘢𝘺𝘰 | 𝘤𝘩𝘢𝘳𝘤𝘰𝘢𝘭 𝘩𝘰𝘵𝘥𝘰𝘨竹炭麵包外脆內軟脆皮腸+肉鬆+微辣醬汁好惹味 🤤𝘉𝘢𝘤𝘰𝘯 𝘈𝘯𝘥 𝘌𝘨𝘨 𝘗𝘢𝘯𝘤𝘢𝘬𝘦 // $118賣相真係好靚 😍 太陽蛋煎到有燶邊好 perfect 三層厚厚 Pancake 鬆軟而且蛋香突出加埋蜜糖煙肉食 咸咸甜甜好正 ✨煙肉如果你中意香脆就應該岩 個人偏好再Juicy d伴碟有大半碟沙律菜 好新鮮 配黑醋好開胃食到咁上下可以中和返甜膩感店名令我醒起之前嗰套等上映結果唔記得睇既戲 😹快d搵返黎睇先~原來前身為荔枝角既 owls coffee之前返工都成日去買咖啡 堂食都成日坐滿我記得佢 House blend 通常都系我中意既偏 nutty今次試居然食物比咖啡好
被大廈電梯大堂分開左右兩邊

煙肉如果你中意香脆就應該岩 個人偏好再Juicy d
伴碟有大半碟沙律菜 好新鮮 配黑醋好開胃
食到咁上下可以中和返甜膩感

店名令我醒起之前嗰套等上映結果唔記得睇既戲 😹
快d搵返黎睇先~

原來前身為荔枝角既 owls coffee
之前返工都成日去買咖啡 堂食都成日坐滿
今次試居然食物比咖啡好 反而有點失望 🙈
𝘊𝘰𝘭𝘥 𝘉𝘳𝘦𝘸 // $60
𝘋𝘪𝘳𝘵𝘺 𝘞𝘪𝘵𝘩 𝘖𝘢𝘵 𝘔𝘪𝘭𝘬 // $45
𝘚𝘪𝘯𝘨𝘭𝘦 𝘰𝘳𝘪𝘨𝘪𝘯 𝘣𝘦𝘢𝘯𝘴 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘚𝘵. 𝘈𝘭𝘪 𝘔𝘦𝘭𝘣𝘰𝘶𝘳𝘯𝘦.
睇表面 crema 已經知入口順滑
可惜成杯重奶 咖啡味幾乎飲唔出
‎- - - - - - - - - ‎-- - - - - -
FOLLOW IG @ FISWEET FOR MORE.