2022-08-02 1536 瀏覽
♨️Preface Coffee & Wine 銅鑼灣霎東街11號The Sharp 地下及1樓@prefacecoffeeandwine 💜熱屎辣辣見到間全白色裝修設計望落幾舒服嘅coffee shop走咗入去試吓,tea time 時段樓上果層已經full晒就一於坐樓下,樓底好高音樂好大聲好多回音感覺上唔夠relax,今日淨係叫咗飲品,叫價進取,見網上評價佢D嘢食幾好下次可以試吓🔷latte $55轉左巴拿馬豆加二十蚊=$75,個人覺得不外如是,係咖啡味再濃D,但唔算太值,可以一讚嘅係咖啡溫度好熱,唔會好快冷卻😅🔷Dirty $55轉左巴拿馬豆加二十蚊=$75,呢杯好「近」,入口好酸好苦,個人唔識欣賞,都係飲返普通dirty嚟得舒服😅飲品:7/10抵飲:7/10環境:7.5/10。。。#美食日記 #美食推薦 #香港美食 #香港美食指南 #hkcafe #coffeeshop #coffeetime #coffeelover #coffeeholic #latteart #hkfood #foodhk #hkig #hkigfood #hkfoodie #hkfoodstagram #
♨️Preface Coffee & Wine
銅鑼灣霎東街11號The Sharp 地下及1樓
@prefacecoffeeandwine

🔷latte $55

🔷Dirty $55

飲品:7/10
抵飲:7/10
環境:7.5/10

#美食日記 #美食推薦 #香港美食 #香港美食指南 #hkcafe #coffeeshop #coffeetime #coffeelover #coffeeholic #latteart #hkfood #foodhk #hkig #hkigfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodieblogger #foodie #foodiehk #foodporn #foodphotography #foodblogger #foodstagram #銅鑼灣美食 #食在銅鑼灣 #causewaybayfood #teatime