2017-05-29
男友突然話帶我食素喎,咁我緊係去啦!咁難得佢係由佢提出食邊間餐廳喎,平時都真係好少可。來到呢間餐廳,第一個感覺就好似去左鬧市中既世外桃園,佢裝潢到好green好清新,乾淨,未坐低已經覺得心情愉快。呢度主打既未來漢堡包,來到一定要食呀!唔食唔可以話自己來過ovo cafe !成個漢堡(除左芝士)都係素架!後尾我食完,問個waiter 話個芝士有無素版,佢話有呀,不過要加錢!不過我好好奇想知究竟素芝士係點樣樣!下次再來試先!俾大家參觀下我既未來漢堡!賣相都相當之唔錯!呢個係個漢堡橫切面,俾你地睇下個漢堡扒!其實係素來架!有啲人問,如果個素漢堡扒整到咁似肉,有無可能其實個舊根本就係真肉?答案係:無可能!因為素漢堡扒根本就唔似真肉,一啖就食得出。話似就真係厄你。不過呢味道來講係唔錯既,而且食多啲素食對環境,對地球係好既。對食肉獸來講,不妨每個星期搵一日係食素,我地每人既一小步,對地球來講真係影響好大架!呢個叫slimpower,真名叫冬陰公炒蒟蒻粉皮,個蒟蒻粉皮好Q,而且極低卡路里,岩減肥人士食。兩個人食左三百幾。ok la.食完之後,呢間餐廳隔離有個素食超市,應該係同一間公司開既,個度可以買
咁難得佢係由佢提出食邊間餐廳喎,平時都真係好少可。
Future burger set
呢度主打既未來漢堡包,來到一定要食呀!
唔食唔可以話自己來過ovo cafe !
俾大家參觀下我既未來漢堡!賣相都相當之唔錯!
呢個係個漢堡橫切面,俾你地睇下個漢堡扒!其實係素來架!
兩個人食左三百幾。ok la.
食完之後,呢間餐廳隔離有個素食超市,應該係同一間公司開既,個度可以買到未來漢堡既素扒,印象中都賣成七八十蚊一塊。
查看之前的留言 ()