2023-03-28 629 瀏覽
偶然發覺呢間店 都買左好多次蛋糕麵包 都介紹左好多fd過來買 本人比較中意食呢間嘅奶油包 每次必買 經過今次之後唔會再去呢間買啦 前日夜晚收工過來買麵包 唔知係落雨天氣問題 我最中意個奶油賣曬 諗吓都過左來啦 就試下其他款啦 可能係一直諗住想食個奶油包所以想打算今日收工再去買 我個fd 一直聽我講琴日買唔到念念不忘就叫我不如你打過去問人地仲有冇貨先好去 如果唔係就白跑一趟 跟住我就上網搵電話打過去 (唔該請問你地鋪頭仲有冇奶油包呀 可否幫留一個呀 )個職員就講我地呢邊唔幫客留 要就過去買 係甘啦 就cut線 好無耐煩嘅語氣 我諗可能忙啦就算啦 可以理解下 我就諗收工再打去問下 有就過去買 冇就下次再買 因為我又唔經過嗰邊 等我收左工再一次打電話過去問 個啊職員好串講我地冇義務幫你睇住你個包 真係問號??我又冇叫你地一直幫我睇住個包 我淨係打電話想問你地有貨我就過去買 冇我就唔使特登再跑過去囖跟住個啊婆就講我就幫你最後一次語氣超級唔好 過左一下就話仲有 我就講(好~唔該)心諗乜叫幫我最後一次 你地開門就甘樣做生意嘅?打電話過去問都唔可以嘅咩? 我行過去啦 一個奶油包都冇
如果唔係就白跑一趟
冇我就唔使特登再跑過去囖
跟住個啊婆就講我就幫你最後一次語氣超級唔好
過左一下就話仲有 我就講(好~唔該)
心諗乜叫幫我最後一次 你地開門就甘樣做生意嘅?
打電話過去問都唔可以嘅咩?
我行過去啦 一個奶油包都冇 個時打電話時間係1904 去到1914就冇啦?
本想問職員 點知係背後講我過來問點點點 超級無禮貌無素質啊婆
諗吓算啦 為了個包當場同啲無素質嘅啊婆吵 不太好 我特登行過去 點知冇 嘥我時間 背後講顧客唔好店第一次遇到
超級失望!!!!呢間我唔去再去啦 !!!