餐廳: 三德素食館 (僑冠大廈)
資訊:

2021-05-09 1956 瀏覽
💐Happy Mother's Day🌸母親節梗係要同媽媽慶祝一家人最緊要 開開心心一起就好, 簡簡單單食餐飯, 當然唔少得買母親節禮物素食之選非三德素食館莫屬,簡單而平實, 味道唔錯☺上海酸辣湯正 不過媽媽覺得辣咗少少好鍾意 入面嘅素蟹柳, 豆腐好滑 ,而且有我鍾意嘅木耳好爽口好鍾意呢度嘅南瓜🍄粒🌽粟米粥 簡簡單單,但係好好味 而且好足料🍓草莓咕嚕猴頭菇🍄 甜甜酸酸好開胃 ,炸到外脆內嫩有口感唔知以為真係食緊肉嚟到必點之選崧子五柳素黃魚, 外面係紫菜 炸到脆卜卜真係好似魚皮,入面有粉絲 ,腐皮 配埋甜甜酸酸嘅汁加崧子羅漢齋炒麵 脆卜卜嘅麵 上面淋上芡汁 有爽脆 芽菜, 木耳,雲耳 ,粟米芯 同最愛嘅🍄🍄名副其實嘅飄香荷葉飯~正, 飯粒粒分明好乾身而且粒粒都充滿荷葉香氣
💐Happy Mother's Day🌸

母親節梗係要同媽媽慶祝

素食之選非三德素食館莫屬,簡單而平實, 味道唔錯☺

2021-05-09
母親節