餐廳裝修幾靚,但位之間較逼,去果日遇上一位喜歡拉近人與人之間距離嘅店員,明明唔算多人,硬要安排人地坐喺只隔一條10CM GAP位嘅COUPLE隔離。幸好另一店員恩准我地可以坐返開少少嘅位置⋯始終性格較內向嘅我,未READY認識新朋友,暫時希望將注意力放喺嘢食方面先墨西哥脆片幾好食,同doritos差唔多,除左價錢唔同。佢嘅純素芝士醬幾好味,雖然食唔出芝士味,但同脆片幾夾。佢地加左D墨西哥辣椒,青色果D,好辣唔食得辣嘅朋友就無謂特別去挑戰自己。沙嗲雞肉串,沙嗲汁甜甜地幾好味,但雞肉嘅味道同口感都唔似雞肉,食物亦唔係好夠熱。牛肝菌忌廉長通粉,芝士味好濃烈,長通粉味道唔錯,但唔知點解都係佢地D熱食都係暖暖地唔夠熱。

唔食得辣嘅朋友就無謂特別去挑戰自己。
數芝士墨西哥脆片

沙嗲素雞串燒