朋友本身食開素 一直都好想飲奶蓋 但出面好多奶蓋都係用牛奶整 所以佢都試唔到之前已經飲過nuttea 知道個奶蓋係用堅果打出黎 所以帶左朋友黎試今日係九龍灣食完lunch就過左黎飲 當飯後甜品鋪頭嘅裝修行簡約路線 入到去都好舒服Menu上都有好多款飲品 唔止奶蓋茶 仲有奶 水果茶 咖啡等 好多選擇我之前都飲過伯爵朱古力堅果奶蓋茶 覺得好好味 念念不忘 所以今日都係叫伯爵朱古力堅果奶蓋茶 朋友就叫左另一款奶蓋 粉紅莓好堅果奶蓋茶伯爵朱古力堅果奶蓋茶我叫左走冰半甜 個甜度對我黎講岩岩好個奶蓋好厚 同有濃濃嘅朱古力味 加埋上面嘅可可粉 好好味 個伯爵茶好清香 當你飲奶蓋飲到咁上下 飲啖茶 可以中和左奶蓋嘅飽腹感 好夾粉紅莓好堅果奶蓋茶呢杯冰度固定 朋友都係叫左半糖個奶蓋都係一樣厚 上面仲加左nuts 可以飲到nuts嘅味道 岩晒素食嘅朋友 草莓汁好有草莓味 飲完奶蓋再飲個個草莓果汁 感覺好fresh 同埋又係好夾推介飲呢兩杯 好好味中意濃味嘅朋友 可以揀伯爵朱古力堅果奶蓋茶中意fresh嘅朋友 可以揀粉紅莓好蓋果奶蓋茶

今日係九龍灣食完lunch就過左黎飲 當飯後甜品

鋪頭嘅裝修行簡約路線 入到去都好舒服