餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

2020-06-04 2151 瀏覽
好多女仔朋友鐘意久唔久食一餐素雖然我係肉食主義者但都比佢地說服左,試左次食素呢間無肉食睇住佢一間間分店咁愈開愈多以素食為主題既自助餐好便宜既價錢就有冷盤、熱盤、湯品及甜品等,一應俱全因為我地入座時間有D晏,最後超時都冇趕我地走要左少少冷盤蔬菜爽甜涼拌雲耳口感好爽脆,微辣入味,還有少少醋酸熱盤就覺得有D油膩同硬甜品最正係有芝士撻,可惜極搶手,全晚食得一舊雖無流心效果,但依然好滑唯有食多D水果,平衡一下水果選擇都幾多,而且幾新鮮多汁最後記得要自己拎用完既餐具去回收處
好多女仔朋友鐘意久唔久食一餐素
雖然我係肉食主義者
但都比佢地說服左,試左次食素
呢間無肉食睇住佢一間間分店咁愈開愈多

以素食為主題既自助餐
好便宜既價錢就有冷盤、熱盤、湯品及甜品等,一應俱全
因為我地入座時間有D晏,最後超時都冇趕我地走

要左少少冷盤蔬菜爽甜
涼拌雲耳口感好爽脆,微辣入味,還有少少醋酸

熱盤就覺得有D油膩同硬

甜品最正係有芝士撻,可惜極搶手,全晚食得一舊
雖無流心效果,但依然好滑
唯有食多D水果,平衡一下
水果選擇都幾多,而且幾新鮮多汁

最後記得要自己拎用完既餐具去回收處