2022-04-23
如果純粹打個卡還是可以的. 不過其實造型都係冇乜特別 其他類似嘅cafe應該有好多選擇。食物方面索價甚高all day breakfast $148, 有個炒蛋, 肉丸, 最搞笑係有個細細碗滷肉飯, 講真全部都係平價貨, 份量仲要好少, 感覺老闆都係一個孤寒嘅人, 佢個炒蛋只係比麥當勞早餐個蛋質素好少少, taste like artificial egg power另外滷肉飯小食拼盤同樣難食, 劏你$128. 一間Cafe嘢食唔好食都算, 但係連杯咖啡都同樣難飲咁先大鑊試咗杯脆焦糖卡布奇洛, 佢犀利嘅地方係完全冇咖啡味架唔鍾意飲咖啡嘅朋友可以試吓同埋佢個所謂脆焦糖面係完全凝固唔到, 只係一層糖喺面度浮吓浮吓, 等咗5分鐘都凝固唔到。試問一杯熱嘅咖啡有乜可能做到上面嘅焦糖面凝固, 有少少科學常識嘅人都應該會有呢個黑人問號好少寫咁長, 不過呢間Cafe實在係貴價劣食經典! 希望多啲人寫啲真實食評!