2019-12-13
話晒細個都係深水埗呢度住過但係真係要去到呢個亂世時代先知道原來深水埗有呢一間咁黃咁好食嘅牛腩羊腩茶餐廳同男朋友兩個人星期一1900坐低食飯唔使等位嗰日天氣比較凍 所以就好想食羊腩男朋友就叫咗個牛腩麵 我就叫咗個羊腩飯雖然係茶餐廳但係一入到去遠攻就好好招呼電視唔係播TVB 員工唔係講譚仔阿姐廣東話好值得一讚嘅係地下乾淨廁所好乾淨好難得深水埗區嘅廁所可以咁乾淨 而且裏面有廁紙 🧻 洗手盆可以洗手有鹼液 咁樣講可能好誇張但係深水埗區可以有一間咁乾淨咁乾爽嘅洗手間係好難得 地下完全唔單老人家去嘅話都可以安全講返食物先 牛腩麵嚟到先 男朋友一向都對湯底好講究 佢今次一試完個湯底一直有讚冇彈 完全出乎我意料之外 香味濃郁 牛腩份量夠 麵條彈牙再嚟我呢個羊腩飯但我特登叫咗佢比少啲我因為我一個女仔食唔晒但係佢嚟到之後我都仲係覺得太多不過唔緊要有男朋友喺度😂羊腩汁一流用嚟送飯係超正 羊腩份量夠我本來以為佢唔係好多但其實佢肉好多 裏面仲有枝竹 呢一個羊腩飯可能係我食過最好食嘅羊腩飯 咁樣講好似好誇張但係我真係覺得佢好好食而且價錢一啲都唔貴 我呢個羊腩飯加埋飲品先至$70落樓員工服務態度良好價錢物超所值廁所
同男朋友兩個人星期一1900坐低食飯唔使等位
嗰日天氣比較凍 所以就好想食羊腩