2013-08-07 58 瀏覽
呢間cafe 想試好耐, 因為見佢openrice 勁多好評, 但次次都見佢排晒隊,自己又懶得等。今次約左朋友仔小S黎食早餐, 我地襯佢11點開門就到, 所以唔駛等位~正!!我地叫左個aussie breakfast同eggs benedict with smoked salmon, 兩個女仔share 食。小S話呢度出名 Latte, 所以佢叫左杯凍Latte ,但我本身唔中意飲咖啡, 我就叫左 iced chocolate vienna。我係專程黎試佢個eggs benedict,上面D汁好好味。 可能擺耐左先食,件鬆餅濕濕,好似浸淋左咁....乾身會好食D。另加$15有兩塊薯餅 , 脆呀~aussie breakfast 即係英式all-day breakfast, 樣樣都有, 好豐富咁, 正常味道,OK但冇特別。Latte 雖然係小S叫, 但我都飲左一啖試下味。個泡好thick 同出面cafe 真係唔同, 我唔麻麻地咖啡都覺得佢幾好味。我杯chocolate vienna, 一黎到見佢咁大舊cream 已經好興奮。個cream 仲要好好味, 又滑又香又杰。入口感覺好厚, 好似食

aussie breakfast
Latte
我杯chocolate vienna, 一黎到見佢咁大舊cream 已經好興奮。個cream 仲要好好味, 又滑又香又杰。入口感覺好厚, 好似食棉花糖咁,絕對同普通cream 唔同, 密度好高。朱古力味夠, 好好味!!
chocolate vienna
兩個女仔食完呢餐, 真係飽足全日。
會再黎, 想唔駛排隊就要早D到。
2013-07-15
$160 (早餐)
Latte