2019-08-11 426 瀏覽
呢間開左係沙田圍都好耐,但一直都未嘗試。今次見佢出左平價版既Set Dinner,就試試佢😆三個人嗌左三款Set Dinner Share食。分別係: 辣肉腸Pizza、意大利粉同豬手。前菜有三款揀,我地嗌左一個煙三文魚沙律,兩個煙肉芝士焗青口。煙三文魚有兩舊都幾大舊,沙律菜都唔少,而青口都好大隻,芝士汁都好creamy 。到主菜:最好味係辣肉腸pizza,個底夠薄夠脆,辣肉腸同芝士既分量都好夠,好滿足🥰溫泉蛋煙肉忌廉意大利粉,可以我唔慣啲意粉仲係唔烚透既感覺,有啲硬,不過個汁勝在夠多同Creamy。德國鹹豬手 無乜鹹味,不過肉質都叫滑。份量都唔少!三個人share食都覺得好飽,真係差啲食唔晒。呢間服務水準唔錯,好快有人幫你收碟同食完前菜會換碟!呢個價錢 抵既☺️
呢間開左係沙田圍都好耐,但一直都未嘗試。
今次見佢出左平價版既Set Dinner,就試試佢😆

德國鹹豬手 無乜鹹味,不過肉質都叫滑。份量都唔少!

餐湯  龍蝦湯
前菜  煙三文魚沙律