餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2018-04-03 1085 瀏覽
添好運其實都keep住咁好食!奧海城分店最緊要係而家唔洗排隊,坐得舒服又抵食,仲有好多遊客幫襯。🍝🍖小粉姐摯愛"酥皮焗叉燒包"我自己平時去飲茶唔係太鍾意食傳統嘅叉燒包,但呢個包係令我成日幫襯主要原因🤤脆卜卜外皮,咬落去又香又鬆軟,入面嘅叉燒同醬汁都非常入味😍我一個人係可以食一碟架🤤🍲🦐🍵好靚既蝦餃又出爐啦🤤佢嘅蝦餃皮唔算薄不過入邊嘅蝦肉新鮮有彈性,呢個價錢我已經好收貨!豉汁蒸鳳爪,屬於飲茶情意結,不過好似冇乜特別🤣香滑馬拉糕,平時食唔到飲茶一定叫!尚算鬆軟又唔太甜😎👍🏻

豉汁蒸鳳爪,屬於飲茶情意結,不過好似冇乜特別🤣
香滑馬拉糕,平時食唔到飲茶一定叫!尚算鬆軟又唔太甜😎👍🏻
  • 酥皮焗叉燒包
  • 晶瑩鮮蝦餃