餐廳: 時代冰室 (沙角商場)
資訊:

2020-11-16 410 瀏覽
每次經過時代冰室,無論等外賣定係等堂食嘅人都好多,今日經過終於見少啲人,就即去啦。menu好多野食,本身我哋想是薯仔角黑椒牛仔粒,但係七點幾已經賣晒 所以就叫咗一個鴨腿鮮菇湯泡飯同埋一份手工拌麵,諗住佢sell 台灣野,有水果茶梗係要試試佢。先講佢個手工拌麵,佢啲麵質地好煙韌個汁都好好食,超級香!去到湯泡飯就有少少失望,隻鴨無咩鴨味,變咗好似冬瓜湯泡飯。而個水果茶就餐飲加$13話係二人份,份量就夠2人嘅,但係好似只係有果味嘅水..唔建議叫。不過都會為咗個拌麵再返嚟食嘅。

先講佢個手工拌麵,佢啲麵質地好煙韌個汁都好好食,超級香!
去到湯泡飯就有少少失望,隻鴨無咩鴨味,變咗好似冬瓜湯泡飯。