2016-11-01
作為一個漢堡狂熱,一見到BURGER就忍唔住就去,而見到有LAMB BURGER,就更加吸引我。呢一間朋友試過話好,所以就帶我去再食。先講個FISH & CHIPS,簡直係失望,不過又係果句,我對F&C太有期望,因為係香港真係好少食到好好味既F&C。今次呢間,條薯條炸過龍,太硬,條魚既粉厚左少少,所以佢既F&C就真係麻麻。相反,個LAMB BURGER實在JUICY,而且羊味七成岩岩好,有「SO」味,一咬就分開,唔會咬極都咬唔開,而且個SIZE岩岩好,食一個已經好飽,當然,我都SHARE我朋友隻龍蝦,D肉算彈牙,煎得岩岩好,朋友都話BEEF BURGER係今次第二次來ENCORE,所以呢間都真係值得一試。一人一支啤酒,埋單四百幾蚊,係有少少貴,但食到好味既LAMB BURGER,就係咩值呀!