餐廳: 大班樓
資訊:

2021-12-30 1038 瀏覽
夏天時份去預約,等左最少4個月,終於係年尾接近完結前一天品嘗到,😁😁午餐餐牌主要係行政套餐👇🏻4道菜同3道菜主要係有冇甜品,而且價錢只是相差$20,加上等左咁耐先至有得食,我哋更係要4道菜啦😬😬是日老火湯,螺頭燉竹絲雞,味道清甜,熱騰騰冬天飲一流金錢蟹肉冬茹盒,非常爽脆,入口覺得似食蘿蔔絲,唔多似蟹肉,不過味道就非常好👍🏻酥炸金針菇也非常脆卜卜,外面脆之餘,而內裏的食物沒有炸到乾,仍然保留到本身嘅味道,值得一讚慢煮乾蔥崛滑鷄也是相當不錯,鋪面既乾蔥頭帶點少少酸味,估計可能🤔用梅子汁醃製,令人開胃,而雞肉介乎於嫩滑和硬實中間,有點兒似家鄉菜,適合我哋嘅胃口牛肮腩非常諗滑,配菜方面就有牛牛既friend 支竹和白蘿白,胡椒味並不濃,味道可口甜品就不用多說,總括來說,非常美味的午餐
午餐餐牌主要係行政套餐👇🏻

是日老火湯,螺頭燉竹絲雞,味道清甜,熱騰騰冬天飲一流

甜品就不用多說,總括來說,非常美味的午餐