2021-03-28
第一次去因為要等五十幾張枱所以放棄左,今次咁啱有frd去左先,佢幫我拎定飛,所以只係等左25分鐘左右,不過真係要提一提帶主子去既朋友,如果主子有番咁上下份量,記得準備定架車仔先帶佢黎等位,我隻7kg, 抱完25分鐘之後我一路食野手一路震😖主食選擇唔算好多,同埋應該唔係經常換。 -明太子蕃茄雞肉意粉:我本身係明太子控,見到一定會叫,不過對呢個期望唔太高,明太子本來係濃味既,好少會配蕃茄呢d同樣濃味既野,會搶晒d味,果然係冇咩明太子味,作為一個蕃茄意粉,都幾好食既-all day breakfast: presentation勁得,每一樣都好食,呢個下次會再叫-杯matcha latte個熊仔拉花好靚😍😍😍服務:staff幾有禮貌,我地入去時有2張吉枱,佢俾我揀想坐梳化定普通枱。 不過個場都算大,等左一陣先揾到人落單。衞生:拎飛時已經俾人數既紙仔你填資料,入座前會探熱泊車:樓下就有停車場,唔貴又多位,可以直接搭𨋢上到去餐廳門口,但今次見街邊有位就泊左街邊
主食選擇唔算好多,同埋應該唔係經常換。
-杯matcha latte個熊仔拉花好靚😍😍😍
衞生:拎飛時已經俾人數既紙仔你填資料,入座前會探熱