2019-03-24 251 瀏覽
一直想黎試呢間鋸扒,不過每次黎到都俾出面長長嘅人龍嚇窒左,之後專登揀下午茶時間黎,點知撞正佢地公司活動早收工。。。。。。竟然咁黑仔 再接再勵,搵日晏晝再黎試試,今次終於得左今次唔使排隊,不過其實入面都有七成full, 喺出面有架機,只收現金 記得帶夠錢! 上網見大家都推介三拍子牛,就試下呢個招牌菜先,另外仲有西冷個d揀。 架機都幾特別,不過有d慢點完入去坐,職員會俾架機你,牛扒ready就會震,自己去拎餐。入面有白飯,沙律菜,湯,自己任裝,不過地方略嫌唔夠衛生。沙律菜有配唔同醬汁,可以自己加,白飯係珍珠米,配牛扒好正,但個湯好稀,飲落有d怪,飲左兩啖就飲唔落喇等左一陣終於有得食,牛扒上面放左張紙巾,怕油煙周圍彈,餐廳有提供即棄圍裙俾食客,怕整污糟衫褲嘅可以用,非常貼心。牛扒係以一成熟做基礎,客人可以用石板自已調校生熟度,有得食有得玩!我比較鐘意3-5成熟牛扒,快手切左幾舊撈飯。餐廳有提供唔同醬料,胡椒,鹽等等配牛肉,每樣都落少少試下 牛肉好嫩滑,一d都唔靭,雖然唔係和牛咁高質,但呢個價錢,對比咁嘅質素,cp值超高!牛肉有三大舊,邊食邊切,再自已煎一煎,因為食得唔夠快,食到第三舊就已經過

再接再勵,搵日晏晝再黎試試,今次終於得左

牛肉有三大舊,邊食邊切,再自已煎一煎,因為食得唔夠快,食到第三舊就已經過左五成熟,下次要快手拎起d牛肉先。可惜戰鬥力太弱,牛肉配珍珠米好滋味,但食左半碗飯就已經飽左
值得下次再黎
三拍子牛