2021-01-01 327 瀏覽
聽聞已久Tiffany blue box 個tea set 吾錯,而且打咭一流,甘好彩我打電話📲即刻有位,貴D都要試吓一次甘多拉👏👏去到個service 簡直一流,而且亦都好pro同細心介紹今日嘅tea set ,雖然一望落去個餐牌成八百幾蚊就係想走人,但人一世物一世,既然黎左,食完再算環境好靚好高貴,D位擺設又有Christmas 氣氛,食起上嚟真係好開心🥳個tea set 已包一杯有洒精或冇油精嘅Cocktail,我哋緊係要有洒精架拉,果然冇叫錯,成杯飲品係藍色嘅,好特別又夢幻鬆餅🥞有啲特別,因為係鹹嘅,可能係聖誕🎄限定🥰各款鹹點都好出色又精緻,真係值回票價甜點係靚,好似幅畫咁,每款都靚到不得了,吾捨得食落肚,不過有少少過甜所以有定心理準備丫仲要額外包多一杯咖啡、茶,所以都可以係十級享受😎
一次甘多拉👏👏

鬆餅🥞有啲特別,因為係鹹嘅,可能係聖誕🎄限定🥰
各款鹹點都好出色又精緻,真係值回票價
所以有定心理準備丫
仲要額外包多一杯咖啡、茶,所以都可以係十級享受😎
2020-12-30
  • afternoon  tea  set