2016-02-12 404 瀏覽
一直以黎都聽過好多人讚school food 好好味,但一直都未有機會試到。今次一行四人終於可以試下有幾好味啦!我地6點多就等入座,一貫香港餐廳既作風‥檯與檯其實都幾迫下。店內播住kpop,令人食得更開懷。由於行完山既關係,一群餓鬼話要每人揀一味先滿意喎!烏卒卒:我諗好多人都會點呢一個(?!)墨魚好彈牙,整體黎講真係好好味明洞炸物拼盤:充滿芝士味既拼盤,其實本人實在容不下芝士味,但一場黎到都要試下。炸年糕係比較一試難忘,軟軟的,好得意xD鳳梨艾菲:菠蘿味特飲,一大渣我地四人令人可以分到3杯左右,份量可以接受最後點左個軟芝士泡菜鐵鍋炒飯:不好芝士的我當然要”了”開面頭既芝士,由於鐵鍋上,喜歡食飯焦的我當然要食底層既炒飯啦!同埋記得趁熱食,凍左無咁好味呀
由於行完山既關係,一群餓鬼話要每人揀一味先滿意喎!
2016-01-09
10 分鐘 (堂食)
  • 烏卒卒