#pb食在中環結合素食與非素食的Cafe🍽️中環呢間cafe位於蘭桂坊附近 提倡素食同非素食嘅結合 希望可以同時令兩類人一齊享受美食🤪 佢大部分菜式都有兩個版本 一個素食版 另一個非素食版😋 例如扒類 素食版有茄子扒 而非素食版就有肉扒 兩款望落冇太大差別👍🏻 餐單設計非常有心機❤️.食物選擇都幾多 有All-day Breakfast、Burger、Salad、Main等等 價錢$88-$138不等😋 飲品方面會有Cocktail、咖啡、Smoothie等😍🔹Yakitori Chicken Burger🍔入面有照燒雞扒、醃椰菜、酸薑等配料 感覺幾日式🤪 Burger包好鬆軟😋 雞扒唔會好乾身 不過略嫌鹹咗少少😐 另外burger餐仲配蕃薯條 幾好食👍🏻🔹Signature Avo Toast w/ Chicken Breast🥑賣相幾色彩繽紛🥰 而且呢個餐幾健康🤪 Sourdough Toast好鬆軟😋 上面嘅牛油果泥份量好足 佢有一款配料 我揀左雞胸 好嫩滑👍🏻 素食人士可轉包底做沙律菜底❤️🔹Brain Sharpener🥤以巴西莓、藍莓、士多啤梨、蝶豆花為主嘅Smoothie組合🤪
#pb食在中環
結合素食與非素食的Cafe🍽️

🔹Yakitori Chicken Burger🍔

🔹Brain Sharpener🥤
以巴西莓、藍莓、士多啤梨、蝶豆花為主嘅Smoothie組合🤪 飲落酸酸甜甜 唔會超級漏、超級飽肚咁👍🏻

🔹Dirty☕
整體✨ 素食與非素食結合呢個idea幾好 可以一齊享受美食👍🏻 店內環境幾舒服 食物質素正常發揮 唔算特別驚喜🤪

Orka Restaurant & Specialty Cafe • 🤝🏻🤪
中環雲咸街36號地舖