2022-12-24 44 瀏覽
結婚周年紀念日🥂梗係要食好啲啦,最近又凍凍地一於搵間日式燒肉食下,朋友話大圍有間都幾出名嘅好食又坐得幾舒服,於是乎我哋就早一個星期訂定位,果然門面感覺都幾吸引👍裏面裝修真係好似去咗日本咁🥰🥰一坐低店員先介紹醬汁🍎蘋果醬🔥燒汁🌊海鹽而家度度都係㗎喇用QR code落單,我哋好快就已經揀到心頭好🦐刺身五點盛每一樣刺身都係厚切😋材料新鮮尤其是拖羅肉身厚實,啖啖都係魚油香👍👍🥩烤牛肉凱撒沙律新鮮蔬菜爽脆🥬烤牛肉味道濃🐮黑毛和牛西冷薄燒大大塊西冷薄燒,再加上生雞蛋🥚燒汁夾住壽司飯嚟食,真係好好味😋🐮黑毛和牛肉眼上蓋燒嘅期間已經聞到好香嘅牛肉味,入口嫩滑🐮澳洲和牛橫隔膜⭐️極上封門柳呢個食落口好淋身,牛肉味重😋點埋蘋果醬好夾🍄蒜香牛油雜菌原兜放入爐裏燒🔥,一陣就食得,勁香牛油味🦐🐮櫻花蝦和牛炒飯炒飯粒粒分明合格味道都唔錯再加埋杯生啤🍺兩公婆👩‍❤️‍👨都食得好滿足🥰🥰下次一定會返嚟幫襯
一坐低店員先介紹醬汁
🍎蘋果醬🔥燒汁🌊海鹽

🦐刺身五點盛

🥩烤牛肉凱撒沙律
新鮮蔬菜爽脆🥬烤牛肉味道濃

🐮黑毛和牛西冷薄燒

🐮黑毛和牛肉眼上蓋
燒嘅期間已經聞到好香嘅牛肉味,入口嫩滑

🐮澳洲和牛橫隔膜

⭐️極上封門柳
呢個食落口好淋身,
牛肉味重😋點埋蘋果醬好夾

🍄蒜香牛油雜菌
原兜放入爐裏燒🔥,一陣就食得,勁香牛油味

🦐🐮櫻花蝦和牛炒飯
炒飯粒粒分明合格味道都唔錯