2/4是牛奶豬好朋友結婚的大日子~作為姊妹團之一當然要訓身支持,做咩食咩其實都無所謂,而且都習慣無期待,因為做姊妹幾次通常中午次次都係飲茶或者係係男家食到會,同埋好多次忙著做野看rundown都無咩時間食lunch~但今次做姊妹竟然有些驚喜,就係體貼的新娘子都覺得成日逼兄弟姊妹晚上要去飲食中餐,中午又係飲茶好像好悶,所以改係男家附近book cafe 西餐廳俾一班兄弟姊妹食,而長輩們就去飲茶~~餐廳服務好好,因為我們係星期六中午最黃金的時段用餐,但早上敬茶映相環節的時間唔係話想幾點就幾點完全控制到,但餐廳都配合我們,hold 住張枱好耐,了解我們的行程去到邊合好時間預先下order 煮,等我們去到好快有位坐有野食,可以忙裡偷閒欣賞下D靚靚拉花熊仔朱古力拉花熊仔拉花咁美,單單賣相都贏左,飲落去都幾好飲~~值得放心請朋友來試主菜就選左all day breakfast~~賣相仍然不錯,最有誠意係隻"碟",好fancy 的感覺,襯到D食物看落都好味D~~~薯餅熱脆,煙肉香口,菇好多人爭住夾D來試下,茄豆就正正常常~~很滿意的一餐食飽飽叉足電就拉大隊去下一行程了
2/4是牛奶豬好朋友
結婚
的大日子~
作為姊妹團
之一當然要訓身支持,做咩食咩其實都無所謂,而且都習慣

,等我們去到好快有位坐有野食,可以忙裡偷閒欣賞下D靚靚拉花

熊仔朱古力拉花
朱古力
熊仔拉花咁美,單單賣相都贏左
,飲落去都幾好飲
~~值得放心請朋友來試

主菜就選左all day breakfast~~
賣相仍然不錯,最有誠意係隻"碟"
,好fancy 的感覺,襯到D食物看落都好味D~~~

很滿意的一餐
食飽飽叉足電就拉大隊去下一行程了