2020-11-10 169 瀏覽
因為就黎結業,所以專登過黎支持。臨近結業,平時應該會排曬長龍,但店入面座位吾算話多,所以建議大家食完就吾好坐太耐,讓個位比下一家入黎食。佢地個麵食會有9折。留意番只係「麵食」先有9折優惠。同埋每個人會有兩隻餃子送。我就叫左個小辛(即係小辣)既辛辣豚骨拉麵,個湯飲落吾算話飲到好重個豚骨湯味,反而會比個辣味搶左風頭。辣度似食緊譚仔五小辣咁。個叉燒係普通日式叉燒,但偏薄左少少。個流心蛋反而最正!真點流心得黎,係絕對似日本拉麵店食到既流心蛋咁。叫左多蔥又真係幾多蔥。麵條煙韌彈牙而且爽口,食完絕對會飽肚。加$35會有4粒章魚小丸子同包埋一杯罐裝汽水。(留意番呢個係「吾」會有9折優惠既!)真係好有驚喜,個章魚小丸子食落口外脆內軟,十足十日本小店即叫即整果種。但呢間個章魚小丸子size偏細左少少,連帶入面嚿章魚都偏細。但連埋個海苔、章魚燒醬同埋沙律醬,完完全全食到日本風味。建議一上左枱,就要即刻食,因為放左一陣個外皮會無咁脆。一開始店員漏左比汽水,提一提之後就即時比左我地。而每人送2隻既餃子,食落都感受到店家一D都吾馬虎。餃子頂端煎到非常脆卜卜,食落食到個豬肉餡既香,係幾好食嫁。總共食左$119,有
因為就黎結業,所以專登過黎支持。
佢地個麵食會有9折。留意番只係「麵食」先有9折優惠。
同埋每個人會有兩隻餃子送。

我就叫左個小辛(即係小辣)既辛辣豚骨拉麵,
個湯飲落吾算話飲到好重個豚骨湯味,反而會比個辣味搶左風頭。
辣度似食緊譚仔五小辣咁。
個叉燒係普通日式叉燒,但偏薄左少少。
叫左多蔥又真係幾多蔥。
麵條煙韌彈牙而且爽口,食完絕對會飽肚。
辛辣豚骨拉麵 (小辛) (多蔥)

但連埋個海苔、章魚燒醬同埋沙律醬,完完全全食到日本風味。
建議一上左枱,就要即刻食,因為放左一陣個外皮會無咁脆。
章魚小丸子

一開始店員漏左比汽水,提一提之後就即時比左我地。

而每人送2隻既餃子,食落都感受到店家一D都吾馬虎。
餃子頂端煎到非常脆卜卜,食落食到個豬肉餡既香,係幾好食嫁。

日式煎餃子

總共食左$119,有麵有餃子有章魚小丸子有罐裝汽水,算係咁啦。

最後再提多次,只有麵食先有9折優惠嫁咋!
2020-11-09
辛辣豚骨拉麵 (小辛) (多蔥)
章魚小丸子
日式煎餃子