2020-03-04
老公話好耐都無食西餐了😎今次估唔到佢竟然帶我去酒吧餐廳。。。我開頭都有啲愕然🙄乜酒吧餐廳都會有高水準西餐⁉️估唔到最後竟然係有驚喜😍雖然係酒吧,但入到去環境同氣氛都唔錯😎裝修有格調,有別於一般酒吧👍🏻🔹Nuts $40 : 一座低,店員就會隨即遞比你,$40仲要係無限供應😎都唔錯👍🏻🔹水牛城雞翼$78 :上枱果陣勁香☺️雞翼外皮炸到微微脆口🤤醬汁夠晒濃厚😍食落唔會太辣,酸酸甜甜,口感多重層次👍🏻作為頭盤,十分之開胃🤤🔹香煎澳洲和牛牛肩胛肉10安士$248 :必食‼️我地叫咗5成熟,啱啱好👍🏻肉質夠幼嫩,一啲都唔韌🤤一切開,啲肉汁流晒出嚟🤤食落仲好Juicy🤩牛味夠晒香濃😍仲有燒汁、黑椒汁同蒜蓉汁比你選擇😎我地就揀咗燒汁😌重口味😎配菜仲有粗薯條😍超級滿足☺️🔹四色芝士Pizza $88 : Pizza之中,我最愛就係四色芝士😍因為我係芝士老忠😎四色芝士包括有巴瑪臣芝士、瑪蘇里拉芝士、忌廉芝士同埋車打芝士😍而呢到嘅Pizza餅底烤到好似餅乾咁脆薄🤩芝士味夠晒濃郁🤤芝士控不能錯過😎因為我地兩個都唔飲酒,所以叫咗兩杯都係無酒飲飲品😎🔹Pineapple Squash $62
因為我地兩個都唔飲酒,所以叫咗兩杯都係無酒飲飲品😎
🔹Pineapple Squash $62 : 菠蘿Mocktail😎入落酸酸甜甜,帶有菠蘿香味👍🏻又唔會好甜,我幾鍾意❤️
🔹Cinderella $62 : 呢杯其實係橙汁底再加red syrup製成,飲落甜甜地😎再帶小小檸檬味😌都幾好飲❗️
呢個地方認真唔錯👍🏻三五知己黎吹水飲酒睇波又得,情侶黎食下西餐又得😎而且西餐價錢嚟講,性價比高‼️店員服務都唔錯,好主動幫你換碟同埋執枱上面啲垃圾❤️抵讚👍🏻
味道:5/5
服務:4/5