2023-07-26 243 瀏覽
首先留意嘅係店舖嘅衛生情況,幸好見到整潔乾淨,有心理準備食得安心啲。落座之後,服務員笑容滿面咁招呼我哋,感覺好舒服,啲肚餓嘅感覺更甚咁浮現。由於我哋預訂咗海鮮蒸氣放題任食,就即刻開始揀菜。心情興奮又緊張,唔知揀咩好。望住菜單,龍蝦、蟶子、大頭蝦、安格斯牛肉樣樣都吸引人,真係唔知應該揀咩好。最後我哋決定叫多啲,淨係唔想錯過任何一款美食。等咗一陣,端嚟嘅菜式令人嘖嘖稱奇。海鮮新鮮彈牙,蝦、蟹、龍蝦個個都好大隻!安格斯牛肉鮮嫩多汁,每啖都係一種享受。食咗一陣,我哋嘅興奮感已經忍唔住咁轉為嘆為觀止嘅讚嘆聲,真係好味啊!除咗美食,我哋嘅身邊同行人士都增添咗唔少歡樂氣氛。大家食得開心,傾下計,笑聲不斷。而個天氣都係俾人啱啱好,唔熱唔涼,夠舒服。食飯嘅心情真係無以言表。

2023-07-20
用餐優惠