2024-12-05 980 瀏覽
朋友生日帶佢去左間以星空為主題既西餐廳全間餐廳以藍色星空為主調感覺夢幻營造出浪漫氛圍朋友由踏入餐廳一刻笑到離開仲笑緊睇黎佢好中意🫶金黃香脆鮮拆蟹肉餅 HK$178蟹肉餅炸得好酥脆,一咬係滿滿既蟹肉絲,鮮甜足料!沾上自家調製既蛋黃醬汁令味道昇華。伴碟既沙律菜新鮮爽脆,開胃解膩。鮮拆龍蝦手工闊條麵 HK$338 (半隻)手工闊條麵口感煙韌彈牙,意粉掛滿又香又ᴄʀᴇᴀᴍʏ既龍蝦汁,食落唔會膩,更是香氣撲鼻。龍蝦肉質結實、爽口彈牙,如果嫌半隻🦞唔夠喉,可以加錢叫一隻!意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 HK$248乳豬燒到外層又薄又脆,肉味香濃,肉質嫩滑多汁,油脂豐富。甜甜地既焦糖蘋果芥末籽蓉中和乳豬既油膩感,令味道層次提升。Cat Planet HK$98Chamomile Tea, Strawberry, Orange, Lemon, Chamomile Air Foam用左洋甘菊茶、草莓、橙、檸檬調製,因為有茶底,味道唔會話太甜,感覺幾清新,推介。Apollo HK$98Passion Fruit, Mango, Lime, Sprite小太空人作襯托,打卡程度爆燈!!飲品以百香果、芒果、清檸
朋友生日
帶佢去左間以星空為主題既西餐廳
全間餐廳以藍色星空為主調
感覺夢幻
營造出浪漫氛圍
朋友由踏入餐廳一刻笑到離開仲笑緊
睇黎佢好中意🫶

金黃香脆鮮拆蟹肉餅 HK$178

鮮拆龍蝦手工闊條麵 HK$338 (半隻)

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉 HK$248

Cat Planet HK$98

Apollo HK$98
小太空人作襯托,打卡程度爆燈!!飲品以百香果、芒果、清檸、雪碧調製而成,味道清新,百香果果味濃郁。

星座蛋糕 HK$148
最後驚喜!!我預訂左呢款星座蛋糕,有煙花效果,非常打卡,朋友見到即刻笑到見牙唔見眼😄!!個樣得之餘,味道都好得!其實係雜莓朱古力慕絲蛋糕,醇香幼滑既朱古力慕絲,中間夾住雜莓醬,味道酸酸甜甜。