2017-02-02
好特別,好特別,好特別!好味,好味,好味!繼續重要事情說三次二人行,叫左個二人餐C!勝在咩都有,唔洗諗諗諗,揀揀揀!老公話要B既,不過本小姐想食壽喜燒,結果?仲洗講即呵呵~~拼盤首先着落~~長輩成日話唔可以玩食物,但係個人覺得芝士係要玩住食先開心既!份雞同個包既脆面一粒粒,口感幾特別,脆口得黎唔刮口!雞同薯條都有粘到芝士黎食,拉啊~拉啊~拉啊~一斷個下超好彈力有人仲彈到痴住塊面禁好玩,普通野都食到唔普通啦不過上漏左豆腐,要問佢羅返!個面個兩條叫“海葡萄”既物體,係搞笑既唔洗驚,無咩味,豆腐就個好似煎堆禁既包!!!唔識形容,總之一定要試主食~飯同烏冬 着陸~~一落黎,有上下層,我講左句:禁特別既?點食架?個上菜阿姨真係認真禁答左我,撈埋食又得,分開食又得最後我地試完,覺得撈埋好食啲!成份主食,每一樣野啲味都好夾,個味唔濃唔淡得黎,係清甜最重要係蒸出黎,對成日局住要出街食既我地黎講,真係………好感動個飯又有芝士撈,個衰佬又係度拉拉拉我個烏冬超級滑嘟嘟啊之後換轉黎食兩樣都個餐跟野飲,兩杯都要左玄米茶,清香可口!!甜品!!!海鹽焦糖冬甩新地!甜品係食完所有野之後,自己叫佢上既!好安排!!係我埋
好味,好味,好味!
繼續重要事情說三次
二人行,叫左個二人餐C!勝在咩都有,唔洗諗諗諗,揀揀揀!
老公話要B既,不過本小姐想食壽喜燒,
結果?仲洗講即呵呵~~
拼盤首先着落~~
份雞同個包既脆面一粒粒,口感幾特別,
脆口得黎唔刮口!
有人仲彈到痴住塊面
禁好玩,普通野都食到唔普通啦
個好似煎堆禁既包!!!
唔識形容,總之一定要試
主食~飯同烏冬 着陸~~
一落黎,有上下層,我講左句:禁特別既?點食架?
個上菜阿姨真係認真禁答左我,撈埋食又得,分開食又得
最後我地試完,覺得撈埋好食啲!
成份主食,每一樣野啲味都好夾,
個味唔濃唔淡得黎,係清甜
個飯又有芝士撈,個衰佬又係度拉拉拉
我個烏冬超級滑嘟嘟啊
之後換轉黎食兩樣都
個餐跟野飲,兩杯都要左玄米茶,清香可口!!
甜品!!!海鹽焦糖冬甩新地!
甜品係食完所有野之後,自己叫佢上既!
好安排!!
係我埋頭怒食既moment,唔多出聲既老公講左句 “平時食到最後既甜品,有9成既店係hea你,呢個唔hea!”
無錯,一啲都唔hea個醬好似拖肥,不過咸咸地,雪糕粘一粘再食!真係天作之合最後個冬甩,炸完再煎一煎個底先比你,好好咬口
唯一唔好係炸冬甩既油,應該用左一段頗長既時間
其實我3點半先食lunch!
呢餐6點食,未叫時驚食唔哂,
最後今次食得快過又多過我老公
禁真係好食啊麻
中意food court 模式既飲食文化,夠自由!
呢間會有阿姨羅埋比你,而且有禮貌!
food court 黎講係難得既!
梳化卡位繁忙時間唔好諗啦!
坐溜冰埋側邊啲硬野啦,都ok架,係凍啲即!
Set A & B, please wait for me