【 🍝海鮮意粉 】---👉🏻 跟餐是日餐湯🍲---💰價錢:$45~~~📍評分:9.5/10~~~⏩ 話咁快就encore呢間😈,你話正唔正👀!原來佢有兩間分店,我今次就試下另一間分店👻!呢間分店裝修同氛圍更加文青✨,細間d但新好多舒服好多!不過價格都相對另一間貴dd🤔,菜式選擇其實都好相似,有少少唔同la!~~~好多好多忌廉汁啊真係🤍,掛滿灑意粉好jeng🍝,忌廉好濃郁好香滑,仲有微微拉絲🤩,口感夠灑creamy一d都唔乾!海鮮亦都好足料😍,有好多好多蜆肉同魷魚🦑,絕對夠份量!連配料都係足到爆😛,有車厘茄、洋蔥 、櫛瓜絲、沙律菜、百里香調味等等🥗,成個意粉食落口感層次都非常之豐富,一d都唔會單調👅!以為咁多忌廉會好膩,但竟然食灑都冇話好滯既感覺😳!跟餐仲有是日餐湯真係抵到漏‼️係粟米忌廉湯,口感較稀唔算好重忌廉,但都飲到粟米忌廉既creamy香🌽!~~~✅ 整體黎講,想坐得舒服d或者影下相既,建議黎呢間分店😹!不過無論邊間分店,食物質素一樣超高質超抵食😝!真係encore爆佢啦💖!~~~性價比:5+/5回頭度:5+/5賣相:5/5環境衛生:4/5服務態度:4/5
【 🍝海鮮意粉 】
---