2021-04-28
最近開始多了食素,朋友就帶左我去素食餐廳👏🏻坊間素食餐廳帶比我感覺係,價錢比較貴,份量較少,味道清淡😝而今日食尼餐,真心覺得好食😋我仲即席join左會員,買左500蚊package(600現金券同11張免費餐飲及買一送一優惠券),現金券即時已經可以使用🤓蕃茄青醬愚公腸仔意粉超joicy😍每條天使意粉都沾上醬汁,腸仔質感跟真腸仔無分別,完全5覺得在食素。未來漢堡味道跟平時食的漢堡差不多,只係質感不同,食起來有小小韌度🤪炸植物魚薯條必食😋這個“假”魚同薯條炸得剛剛好,金黃色脆卜卜😚很想知道係用咩植物所做,雪白‘魚’肉😛正😋有機伯爵紅茶雖然係用茶包沖,但味道一點都沒有馬虎😙Green Common地球月大折日日期:2021年4月1日至5月3日1️⃣惠顧任何一款正價主菜,可加$1換購指定美食2️⃣登記會員(會員可於感謝祭期間賺取6倍積分、迎新5,000積分、$10門市現金劵及「茄醬膳良肉丸」電子餐飲劵。)#greencommon #joinmember #greenmonday #一星期一素 #食素由此起 #健康飲食 #素食不只是蔬菜 #素食一樣食香味俱全#素食不是選擇而是需要 #絕對令你養成食素習慣
蕃茄青醬愚公腸仔意粉
未來漢堡
味道跟平時食的漢堡差不多,只係質感不同,食起來有小小韌度🤪
炸植物魚薯條
有機伯爵紅茶
雖然係用茶包沖,但味道一點都沒有馬虎😙
Green Common地球月大折日
日期:2021年4月1日至5月3日