(非會員)
2007-06-03 15 瀏覽
今日去左呢間黑店..大家千萬記住記住唔好去呀!!事源係同個朋友去食飯,但唔係話咁肚餓,於是就叫左一碟干炒牛肉意粉,(menu 寫住係$35),再加一杯凍奶茶,和凍檸檬茶(menu 寫住係$16一杯).跟住個女人(幾肥無著制服) 係張單到寫(40,19,19), 然後就話"今日野飲加價"..我同個朋友都呆左@.@..咁我地諗...野飲加價遮..野食都加價?!?!仲未完喎, 我地問另一個侍應"咩意粉唔係$35咩..點會變左$40架?" 佢答"你問返個女人la"心諗:如果無問題呀,邊個都答到la!!!到埋單: 明明計到條數係$78,但佢求其篤個數話$88...我朋友都呆左..問佢"點會咁會咁貴??" 佢話"因為要收加一"....大姐,,幾時有寫到收加一呀..係menu到完全無見過!!!!跟住個friend話.."就算加一都唔使$88 la"跟住個女人話"咁$86 la"..毫無悔意!!!呢個女人真係衰到貼地, 係由頭呃到落尾(由寫單到埋單),絕對係一間黑店,大家記住記住千萬唔好去食呀!!!
今日去左呢間黑店..大家千萬記住記住唔好去呀!!
咁我地諗...野飲加價遮..野食都加價?!?!
心諗:如果無問題呀,邊個都答到la!!!
跟住個friend話.."就算加一都唔使$88 la"
跟住個女人話"咁$86 la"..毫無悔意!!!