2020-09-04 60 瀏覽
好多人都知大角咀多好嘢食, 但去到到底揾邊間好, 今日行過。 比我見到附近著員工衫既人都入既米線店。 就知一定平靚正,入到去好多食第選擇。 店主好爽快友善介紹我地食咩, 選擇真係好多, 有d難揀, 因為睇相真係樣樣都想試, 終於揀左店主極推介既蠔油北菇花膠米線, 另外叫左個三餸酸辣湯米線, 有店中自家製水餃同埋牛展, 再加半熟蛋, 加多個惹味牛尾做小食, 埋單都係$120 左右, 超值先講蠔油北菇花膠米線,花膠估唔到咁多。 湯底好香夠味(我最後飲哂,飲完完全無口喝), 北菇都好大舊。 超喜歡, 另外三餸酸辣湯米線, 自家製水餃果然足料, 湯無想像中辣, 整體合格, 最後個牛尾就真係一流, 好軟好入味, 大大份, 再黎都一定要再試總結絕對係用心小店, 睇得出唔係求其做, 加上食物咁多選擇, 會再黎試下其他