2019-02-03
其實我真係好鐘意食雞煲嫁!我去親銅鑼灣又想食雞煲或者打邊爐一定會去One More Hotpot! 佢地係任食嘅,有兩個價錢,一個Hkd298/位,另一個Hkd388/位。最大分別係Hkd388/位係有個海鲜併盤,每人都有半隻龍蝦嫁!我打邊爐食吾食d海鲜都冇所謂嘅……所以我今次揀左Hkd298/位。如果揀298,湯底基本上冇咩選擇,得d藥膳湯底,好彩侍應姐姐比我轉雞煲啫😎麻辣雞煲揀左小辣,但都好夠辣,雞都好入味,美中不足係雞吾夠滑。但個湯好惹味!鐘意重口味啱晒!餐亦會送一碟安格斯牛,蒙古羊或者西班牙黑豚肉。我揀左牛,都吾錯呀!火鍋料本身個餐都會跟一碟自家制嘅丸同餃。其他火鍋配料就任加,雖然款色吾多,但其實已經好足夠!至於野飲都係任飲嘅,最開心係連啤酒,红洒白洒都係任飲👍餐廳環境都算吾錯,有好多卡位,坐得都舒服。至於服務亦都係值得一讚!大部份侍應都好有禮貌,收碟又快,又好笑容,所以哩間餐廳真心值得推介!Hkgalxfoodlover 回頭率: 100%
至於野飲都係任飲嘅,最開心係連啤酒,红洒白洒都係任飲👍
Hkgalxfoodlover 回頭率: 100%