2006-07-24 23 瀏覽
今次係食第2次,第一次係灣仔,不過呢家已經執左笠好耐,所以今次係西貢食。我地叫左:新奧爾良薄餅~ 就係呢個pizza令我念念不忘呢間廳餐,好特別,尤其加左酸忌廉,更加好味。餅底又脆,perfect!一定要試!三文魚薄餅~ 真係唔駛點講,呢度d薄餅有番咁上下水準,當然呢個三文魚pizza都唔會差得去邊,正。炸海鮮盤~ 即炸,我食左件魚柳,好滑,唔係雪藏魚,而且佢地d茄汁有少少辣辣地,好鬼惹味,不過薯條就"火農"左少少。炸海鮮唔係咁多,有1/2籃都係沙律,1/4係薯條。芥醬雞意粉~ 有點細碟,芝士好香,好濃郁,正!燒豬肋骨~ 佢用既醬汁燒好惹味,肉質幾"月念",一黎到,話都冇咁快就清碟。呢度d pizza有3個size,照顧到唔同人,真係幾好,唔怕食唔晒,又可以試多幾款!上次我試過cream'n chocolate,香濃既朱古力,又滑,又係一絕!
我地叫左:
芥醬雞意粉~ 有點細碟,芝士好香,好濃郁,正!